Μαϊάμι Χιτ: Πονάει ακόμα ο Ντράγκιτς- Το παλεύει ο Αντεμπάγιο για το Game 4

Οι Μαϊάμι Χιτ μπορεί να μείωσαν σε 2-1 στους τελικούς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών με τους Γκόραν Ντράγκιτς και Μπαμ Αντεμπάγιο συνεχίζονται.

Μαϊάμι Χιτ: Πονάει ακόμα ο Ντράγκιτς- Το παλεύει ο Αντεμπάγιο για το Game 4

Μπορεί οι Μαϊάμι Χιτ, με τον Τζίμι Μπάτλερ να σκοράρει 40 πόντους με τριπλ νταμπλ, να μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι, όσον αφορά τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν από τον πρώτο τελικό ακόμα.

Τελικοί ΝΒΑ / Χιτ - Λέικερς 115-104: Μείωσε σε 1-2 το Μαϊάμι, με σούπερ Μπάτλερ (highlights)

Τόσο ο Γκόραν Ντράγκιτς όσο και ο Μπαμ Αντεμπάγιο συνεχίζουν να είναι αμφίβολοι για το Game 4. Ο Σλοβένος γκαρντ ανέφερε μάλιστα: «Κάνω ότι μπορώ. Ξέρω ότι ακόμα πονάω πολύ. Μπορεί να είναι κάπως καλύτερα, αλλά υπάρχει ο πόνος. Δεν έχω κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάνω εντατικές θεραπείες όλο το 24ωρο».

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο από τη πλευρά του ανέφερε: «Πηγαίνω πολύ καλύτερα. Εξαρτώνται τα πάντα από το ιατρικό τιμ. Προσπαθώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατόν. Πραγματικά είναι μέρα με τη μέρα. Όταν μου πουν ότι είμαι έτοιμος θα παίξω αμέσως».