Αντετοκούνμπο: Παρών στον «τελικό» των Μπακς με τους Χιτ (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει κανονικά στο do or die ματς με τους Μαϊάμι Χιτ. Οπωσδήποτε νίκη θέλουν οι Μπακς αλλιώς πάνε... σπίτι. 

Αντετοκούνμπο: Παρών στον «τελικό» των Μπακς με τους Χιτ (vid)

Σιγά που θα το έχανε… Είναι το ματς «ο θάνατός σου η ζωή μου»! Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται πίσω στη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ με 3-0 και αν χάσουν και σε λίγη ώρα (22:30) θα… σκουπιστούν και θα πάνε σπίτια τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ένα διάστρεμμα που «κληρονόμησε» στις αρχές του Game 3 και τον «ανάγκασε» να παίξει 34 λεπτά, δεν στάθηκε ικανό να τον αφήσει στον πάγκο σε ένα τόσο σπουδαίο και σημαντικό παιχνίδι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα μπορούσε να παίξει κι άλλο, πως δεν είχε τίποτα, αλλά οι δημοσιογράφοι τον είχαν δει να φεύγει κουτσαίνοντας από το γήπεδο της «φούσκας».

Το ζόρισε, το πίεσε και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη, ωστόσο βγήκε στην προθέρμανση, το δοκίμασε και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να μειώσει εν πρώτοις το Μιλγουόκι.

Ο Greek Freak είχε πει, «αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να κάνει 4 νίκες αυτοί είμαστε εμείς», οπότε μένει να δούμε τι θα γίνει στο πρώτο… βήμα.

Για την ιστορία, οι Μπακς έχουν καταφέρει να σημειώσουν τέσσερις σερί νίκες άλλες 11 φορές κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Στην α' φάση της postseason κόντρα στο Ορλάντο, είχαν βρεθεί πίσω με 1-0 και έκαναν 4 σερί νίκες για την πρόκριση, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ, πολύ πιο δύσκολα.