Ασκήσεις ηρεμίας για τον προπονητή των Καβαλίερς

Σε θεραπεία για το άγχος, αποκάλυψε στο ESPN, ότι υποβλήθηκε ο τεχνικός του Κλίβελαντ, Τάιρον Λου, στο διάστημα που είχε πάρει άδεια από το σύλλογο μέσα στη σεζόν.

Ασκήσεις ηρεμίας για τον προπονητή των Καβαλίερς

Ο 41χρονος Λου έχασε 9 ματς των Καβαλίερς μετά τις έντονες ενοχλήσεις που ένιωσε στο στήθος και που τον κράτησαν στ΄ αποδυτήρια στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου του αγώνα με το Σικάγο στις 17 Μαρτίου.

Άλλαξε αμέσως την φαρμακευτική αγωγή, υποβλήθηκε σε δίαιτα κι έκτοτε δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. «Είμαι ευτυχής που δεν ήταν κάτι σοβαρό», τόνισε ο Λου στον Ρέιτσελ Νίκολς του ESPN και πρόσθεσε: «Ήταν μόνο άγχος και με την αγωγή που ακολουθώ όλα κυλούν τέλεια. Τέρμα οι πόνοι στο στήθος.»

Οι εξετάσεις που έγιναν αποκάλυψαν ότι το άγχος ήταν ο καθοριστικότερος παράγοντας των συμπτωμάτων του Λου, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό δίκτυο. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Νταν Γκίλμπερτ και ο γενικός διευθυντής, Κόμπι Άλτμαν, ζήτησαν από τον προπονητή τους να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, κάτι που ο Λου έκανε με συνέπεια και με την συμπαράσταση του μεγάλου αστεριού της ομάδας, ΛεΜπρον Τζέιμς, αλλά και του προπονητή του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ.

«Νομίζω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου, στα 20 χρόνια, είχα την ευκαιρία να επικεντρωθώ σε μένα. Δεν ήταν τόσο κακό όσο οι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν, αλλά είχα κάποιους πόνους στο θώρακα τα τελευταία δύο χρόνια.

Προσπαθούσα απλώς να είμαι σε θέση να το ξεπεράσω χωρίς να ξέρω ότι αυτό ήταν λάθος», πρόσθεσε ο Λου και συνέχισε: «Έτσι λοιπόν στις δύο εβδομάδες που απουσίασα, είχα την ευκαιρία να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να αλλάξω τη διατροφή μου, προσέλαβα ένα σεφ, σταμάτησα να πίνω και να τρώω γλυκά και φρόντισα όπως έπρεπε τον εαυτό μου. Νοιώθω θαυμάσια.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ