Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκάλυψε πως είχε σώσει τον Καρμέλο Άντονι από πνιγμό

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για τα ρεύματα που παρέσερναν τον Καρμέλο Άντονι και τη βουτιά για να τον σώσει. 

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκάλυψε πως είχε σώσει τον Καρμέλο Άντονι από πνιγμό

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για την αυλαία στα πλέι οφ των Λος Άντζελες Λέικερς κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και τον αδελφικό του φίλο Καρμέλο Άντονι, με τον «King» να θυμάται μία προσωπική τους ιστορία και να την αποκαλύπτει.

Ο ίδιος μαζί με τους Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Πολ και Καρμέλο Άντονι κάνουν κολλητή παρέα και πολλές φορές έχουν κάνει μαζί διακοπές. Μια φορά είχαν πάει διακοπές με σκάφος μαζί τις συζύγους τους και θέλησαν να βουτήξουν στον ωκεανό για να εξερευνήσουν τον βυθό της θάλασσας.

Όταν επέστρεψαν στο σκάφος όμως έλειπε ο «Μέλο» τον οποίο παρέσερνε το ρεύμα...

«Αμέσως βούτηξα πίσω για να τον αναζητήσω. Και με την βοήθεια του Θεού βρήκα την δύναμη και δεν φοβήθηκα τα κύματα και την αγριεμένη θάλασσα» ανέφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς και συνέχισε: «Τον έπιασα και τον έφερα πίσω στο σκάφος. Ήταν το μοναδικό πράγμα που είχα στο μυαλό μου. Να φέρω τον αδερφό μου πίσω στο σκάφος...»!

Για το περιστατικό είχε αναφερθεί και ο ίδιος ο Καρμέλο Άντονι σε ένα instagram Live με τον Ντουέιν Ουέιντ: Είχε πει χαρακτηριστικά: «Αδερφέ, μου είχε σώσει τη ζωή ο Μπρον. Το εκτιμώ πολύ. Μου έσωσες την ζωή εκείνη τη μέρα αδερφέ...»!