Ντίβατς: «Εγώ φταίω…»!

Ο Βλάντε Ντίβατς ανέλαβε την ευθύνη για την μη επιλογή του Λούκα Ντόνσιτς στο ντραφτ αλλά και την αποτυχία των Σακραμέντο Κινγκς.

Ντίβατς: «Εγώ φταίω…»!

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Βλάντε Ντίβατς και ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για τη φετινή αποτυχία των Σακραμέντο Κινγκς, η οποία έφερε και την απόλυσή του.

Ο Σέρβος που διετέλεσε αρχικά αντιπρόεδρος και εν συνεχεία General Μanager στους «βασιλιάδες», μιλώντας στη «Sacramento Bee» ανέφερε χαρακτηριστικά για την μη επιλογή του Λούκα Ντόνσιτς στο ΝΒΑ Draft το 2018…

«’Ηταν δική μου η απόφαση… Ακόμη πιστεύω στο ταλέντο του Μάρβιν και στο γεγονός πως έχει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης. Χρειαζόμουν όμως περισσότερο χρόνο για να το αποδείξω. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάρβιν θα διαψεύσει τους πάντες. Στο ΝΒΑ όμως πρέπει να είσαι έτοιμος να πράξεις άμεσα αποτέλεσμα. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή, αλλά είμαι εντάξει με αυτό».

Για την απόλυσή του ανέφερε: «Δεν το περίμενα, αλλά δεν μου έκανε κιόλας έκπληξη το γεγονός. Δεν πετύχαμε αυτά που είχαμε θέσει ως στόχο φέτος. Δική μου είναι η ευθύνη γι αυτό».