ΝτεΆντρε Τζόρνταν: Μοίρασε φαγητό σε προσωπικό που δίνει «μάχη» κατά του κορονοϊού (pic)

Σπουδαία κίνηση από τον σέντερ των Μπρούκλιν Νετς ΝτεΆντρε Τζόρνταν ο οποίος μοίρασε 200 γεύματα σε ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, που «πολεμούν» τον κορονοϊό.

ΝτεΆντρε Τζόρνταν: Μοίρασε φαγητό σε προσωπικό που δίνει «μάχη» κατά του κορονοϊού (pic)

Την υποστήριξή και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάχονται κατά της πανδημίας του κορονοϊού έδειξε ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

Ο 32χρονος σέντερ μπορεί να μην βοηθάει τους Μπρούκλιν Νετς στην «φούσκα» του ΝΒΑ, ωστόσο φροντίζει να βοηθάει εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη στον αγώνα κατά του κορονοϊού, ο οποίος μαστίζει όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος σέντερ των Νετς, σε συνεργασία με εστιατόριο του Λος Άντζελες, παρείχε 200 γεύματα σε ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, που «πολεμούν» τον κορονοϊό.

Ο Αμερικανός μάλιστα, επισκέφθηκε τους εργαζομένους στο σημείο που ήταν κι έκαναν δωρεάν τεστ κορονοϊού σε πολίτες. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως και ίδιος ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν πριν λίγους μήνες είχε βρεθεί θετικός στον ιό γεγονός που τον αναγκάσε να μην ακολουθήσει τους Νετς στο Ορλάντο.