Φενέρμπαχτσε σε Ενές Καντέρ: «Η πόρτα μας είναι πάντα κλειστή για σένα»- Η απάντηση του ΝΒΑερ (pics)

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε για τον Ενές Καντέρ επειδή είπε πως αν επέστρεφε στη Τουρκία μόνο τη δική της φανέλα θα ήθελε να φορέσει. Ο Καντέρ δεν το άφησε να... πέσει κάτω και απάντησε!

Φενέρμπαχτσε σε Ενές Καντέρ: «Η πόρτα μας είναι πάντα κλειστή για σένα»- Η απάντηση του ΝΒΑερ (pics)

Ο Ενές Καντέρ τα έχει βάλει με τον Ερντογάν και τις πρακτικές του (σ.σ. μόλις πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε ο πατέρας του) και απ’ ότι φαίνεται όλοι στην Τουρκία του έχουν γυρίσει τη πλάτη.

Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς είπε πως οι υπόλοιποι Τούρκοι στο ΝΒΑ (σ.σ. Κορκμάζ, Οσμάν, Ιλιασόβα) δεν του μιλάνε καν και του γυρνάνε την πλάτη, ενώ ηχηρή απάντηση δέχθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, επειδή είπε: «Για πολλά χρόνια φόρεσα τη φανέλα της αγαπημένης μου Φενέρμπαχτσε, όταν μια μέρα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα, μόνο τη δική της φανέλα θα φορέσω».

Ο Καντέρ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Φενέρμπαχτσε και στα 17 του πήγε στην Αμερική.

Η Φενέρ λοιπόν εξέδωσε επίσημη-σκληρή ανακοίνωση αναφέροντας πως η πόρτα της είναι κλειστή γι αυτόν.

«Ο άνθρωπος που ονομάζεται Ενές Καντέρ δημοσίευσε στα social media τις ίδιες φράσεις την 1η Ιουνίου και σήμερα. Θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό γι' αυτά που είπε δύο φορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: Ο σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόκειται να έχει ούτε στο μέλλον με έναν άνθρωπο το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τρομοκρατικές οργανώσεις. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν με ποια συμπεριφορά αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε. Θα το ξαναπούμε: Οι πόρτες μας θα είναι για πάντα κλειστές για εκείνον» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Καντέρ φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε μέσω twitter, κάτω από δημοσίευση με τη δήλωση του προέδρου της Φενέρ Άλι Κοτς, ότι το μπάτζετ της ομάδας είναι 18 με 20 εκ. δολάρια.

Ο Καντέρ έγραψε "Δεν πειράζει (γέλια) ούτως ή άλλως δεν μπορούν να με αντέξουν οικονομικά. Δεν πηγαίνω..."!