Μπουντεχόλζερ: «Ο Γιάννης αξίζει να βγει ξανά MVP»

Ο προπονητής των ΜπακςΜάικ Μπουντεχόλζερ δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει να αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε MVP της σεζόν.

Μπουντεχόλζερ: «Ο Γιάννης αξίζει να βγει ξανά MVP»

Για την απόφαση του NBA να δοθούν τα ατομικά βραβεία της σεζόν με βάση τα πεπραγμένα των παικτών μέχρι την διακοπή της 11ης Μαρτίου ενημέρωσαν τον Μάικ Μπουντενχόλζερ οι δημοσιογράφοι, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους βιντεοκλήσης.

Όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε χωρίς περιστροφές ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη, εξηγώντας τους λόγους:

Βραβεία NBA: Προβάδισμα για MVP ο Γιάννης!

«Δεν το ήξερα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχει νόημα αυτό. Οι ομάδες έπαιξαν πάνω - κάτω τον ίδιο αριθμό αγώνων, από 64 έως 66, οπότε έχουν δείξει ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης, στο δικό μας μυαλό, έχει κάνει περισσότερα από αρκετά για να αξίζει να βγει ξανά MVP», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ελαφιών», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αυτά που κάνει για εμάς στις δύο πλευρές του παρκέ, αυτά που κάνει κάθε βράδυ, το πόσο ψηλά βάζει τον πήχη, σε επίπεδο κουλτούρας, δουλειάς, αλλά και ως συμπαίκτης είναι που κάνουν τη διαφορά. Είναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης, παίζει χωρίς ίχνος εγωισμού, κάνει τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα του MVP, οπότε σίγουρα νιώθουμε ότι το αξίζει».