Νετς: Συμφώνησαν με Κρόφορντ, Μπίσλεϊ για Ορλάντο

Τζαμάλ Κρόφορντ και Μάικλ Μπίσλεϊ θα καλύψουν δύο από τις κενές θέσεις στο ρόστερ των Νετς ενόψει της επανέναρξης του NBA στο Ορλάντο.

Νετς: Συμφώνησαν με Κρόφορντ, Μπίσλεϊ για Ορλάντο

Στην Disney World οι Νετς παρατάσσονται ουσιαστικά με έξι απουσίες (Πρινς, Τζόρνταν, Ντινγουίντι, Τσάντλερ, Ίρβινγκ, Κλάξτον), χωρίς να υπολογίζεται ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ήταν γνωστό ότι θα χάσει όλη τη σεζόν.

Όπως καταλαβαίνει κανείς εύκολα, η ομάδα του Μπρούκλιν βαδίζει προς την επανέναρξη του NBA έχοντας μπροστά της μια πολύ δύσκολη αποστολή και εννοείται ότι το ρόστερ χρήζει ενίσχυσης, από τη στιγμή που ταξίδεψε για την τοποθεσία της Φλόριντα με μόλις 11 παίκτες.

Οι Νετς πάντως δεν έχουν χρόνο και προχώρησαν ήδη σε δύο ενισχυτικές κινήσεις. Ο λόγος για τους Μάικλ Μπίσλεϊ και Τζαμάλ Κρόφορντ, οι οποίοι συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ο πρώτος τη φετινή χρονιά έμεινε εκτός δράσης, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Κίνα, ενώ και ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε κάπου την τρέχουσα σεζόν. Πρόκειται για πάντως για δύο έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» βετεράνους.