Σίλβερ: «Μαζικά θετικά τεστ κορονοϊού θα σημάνουν νέα διακοπή της σεζόν»

Ο Άνταμ Σίλβερ ξεκαθάρισε ότι αν συσσωρευτούν πολλά θετικά κρούσματα στο Ορλάντο, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από την οριστική διακοπή της σεζόν του NBA

Σίλβερ: «Μαζικά θετικά τεστ κορονοϊού θα σημάνουν νέα διακοπή της σεζόν»

Το NBA θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστήσει την «φούσκα» του Ορλάντο ασφαλή για όλους, ώστε να διασφαλίσει τη συνέχεια της σεζόν. Ωστόσο, όπως τόνισε και ο Άνταμ Σίλβερ, αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από την οριστική διακοπή.

Ο Κομισάριος του NBA παραχώρησε συνέντευξη μέσω βιντεοκλήσης σε ινστιτούτου υγείας και αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας, αλλά και στο σενάριο να βρεθούν μαζικά θετικά κρούσματα στην Disney World.

«Δεν θα εκπλαγούμε αν έχουμε μερικά ακόμα θετικά τεστ παικτών όταν έρθουν στο Ορλάντο. Αυτό που θα είναι ανησυχητικό θα είναι αν βρεθούν θετικά τεστ αφού οι παίκτες εισέλθουν στις εγκαταστάσεις και μπουν σε καραντίνα. Αν συμβεί αυτό θα έχουμε θέμα. Θα ξέρουμε ότι υπάρχει μία τρύπα στην "φούσκα". Ότι κάτι δεν δουλεύει καλά».

Κλείνοντας, ο Κομισάριος του NBA τόνισε: «Νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε από που μεταδόθηκε ο ιός σε κάποιο άτομο. Να αναλύσουμε τον ιό και να δούμε αν μεταδόθηκε από συγκεκριμένο παίκτη σε κάποιον άλλο. Σίγουρα πάντως αν έχουμε μαζικά θετικά τεστ κορονοϊού στο Ορλάντο, τότε αυτό θα υπάρξει νέα διακοπή της σεζόν».