Γιόκιτς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό, δεν πρόλαβε να πάει με τους Νάγκετς στο Ορλάντο

Ο Νίκολα Γιόκιτς ξεπέρασε τον κορονοϊό, όμως δεν πρόλαβε να ακολουθήσει την αποστολή των Νάγκετς στο Ορλάντο.

Γιόκιτς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό, δεν πρόλαβε να πάει με τους Νάγκετς στο Ορλάντο

Μετά από δύο τεστ που βγήκαν αρνητικά, ο Νίκολα Γιόκιτς είναι σαφές ότι ξεπέρασε τον κορονοϊό, από τον οποίο είχε προσβληθεί στα τέλη Ιουνίου. Δεν πρόλαβε ωστόσο να ταξιδέψει με τους Νάγκετς στο Ορλάντο.

Η ομάδα του Ντένβερ μετέβη την Τρίτη (7/7) στην Disney World της Φλόριντα, όμως ο Σέρβος σέντερ δεν είχε αρκετό χρόνο για να ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι ουδείς γνωρίζει πού βρίσκεται, αφού κανένας άνθρωπος των Νάγκετς δεν έχει αποκαλύψει αν βρίσκεται στην Σερβία ή στις ΗΠΑ.

Με βάση το ισχύον πρωτόκολλο, ο Σέρβος πρέπει να βγει αρνητικός σε δύο τεστ κορονοϊού στην Σερβία πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όπου θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε δύο ακόμα τεστ, πριν ενσωματωθεί στους Νάγκετς.

Παρά, λοιπόν, το γεγονός ότι ο Γιόκιτς είναι υγιής, κανείς δεν επιβεβαιώνει την τοποθεσία του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα βρει τρόπο να φτάσει το Ορλάντο, αφού το NBA έχει μεριμνήσει και για παίκτες που θέλουν να ταξιδέψουν ατομικά στην περιοχή της Φλόριντα.