"Εφιάλτης για τον αντίπαλο προπονητή ο Γιάννης!"

Ο νέος προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, θέλει να βοηθήσει τον Αντετοκούνμπο να γίνει ακόμα πιο σπουδαίος.

"Εφιάλτης για τον αντίπαλο προπονητή ο Γιάννης!"

Με νέες δηλώσεις του στο ESPN, ο τεχνικός που ανέλαβε να οδηγήσει στην κορυφή τους Μπακς, υπογράμμισε πως θέλει να βοηθήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει ακόμα πιο σπουδαίος από ό,τι είναι, να τον οδηγήσει εκεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει.

“Πιστεύω ότι ο Γιάννης είναι χτισμένος με τέτοιο τρόπο που ενδιαφέρεται μόνο για να κερδίσει. Θέλει να είναι σπουδαίος και θέλει όλοι όσοι είναι τριγύρω του να είναι επίσης σπουδαίοι. Θα έχουμε μεγάλη επιτυχία αν μπορέσω να τον βοηθήσω να το πετύχει αυτό”, είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη, τον οποίο… έτρεμε όταν τον είχε αντίπαλο.

“Ήταν πραγματικά πολύ δυσάρεστο να κοουτσάρεις εναντίον του Γιάννη και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον μπορώ να λέω ότι έχω το Νο 34 στην ομάδα μου! Είναι εφιάλτης για τον αντίπαλο προπονητή, για το πλάνο παιχνιδιού του αντιπάλου, για το πώς μπορείς να τον κρατήσεις μακριά από το καλάθι”, σχολίασε ο “Bud”.

Σε 75 αγώνες τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε με 26,9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,4 κοψίματα κατά μέσο όρο. Σύμφωνα με το Basketball Reference που εξειδικεύεται στην στατιστική ανάλυση στο ΝΒΑ, μόνο ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (1975-76), ο Λάρι Μπερντ (1984-85), ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ (1990-91), ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον (1993-94) και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ (2016-17) είχαν μέσους όρους τουλάχιστον 26 πόντων, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,4 κλεψιμάτων ανά αγώνα!