Πέισερς: Δεν παίζει ο Ολαντίπο στο Ορλάντο

Ο Βίκτορ Ολαντίπο γνωστοποίησε στους Πέισερς ότι δεν θα αγωνιστεί στην επανέναρξη του ΝΒΑ στο Ορλάντο.

Πέισερς: Δεν παίζει ο Ολαντίπο στο Ορλάντο

Οι Πέισερς θα παραταχθούν με μία πολύ σημαντική απουσία στην επανέναρξη του NBA στην Disney World του Ορλάντο. Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ Ολαντίπο ενημέρωσε την ομάδα της Ιντιάνα με κάθε επισημότητα ότι αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Ορλάντο, για να μην ρισκάρει ένα ενδεχόμενο νέο τραυματισμό στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολαντίπο επέστρεψε στο παρκέ, μετά από απουσία ενός έτους, τον Ιανουάριο και πρόλαβε να αγωνιστεί ελάχιστα πριν την διακοπή λόγω κορονοϊού. Μετά από αγωνιστική αδράνεια πάνω από τρεις μήνες, ο 28χρονος γκαρντ επέλεξε να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο ενόψει της σεζόν 2020-21.

«Στο τέλος της ημέρας, χρειάζεται χρόνος για να γιατρευτεί το σώμα σου. Πέρασε πολύς καιρός που μείναμε εκτός δράσης και είμαι πιο ευάλωτος -από άλλους- σε τραυματισμό. Επομένως, κοιτώντας το πώς τραυματίστηκα προηγουμένως και το γεγονός πως από πριν δεν ήμουν στο 100% της ετοιμότητάς μου, προτίμησα αυτή τη λύση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο σταρ των Πέισερς σχετικά.

Ο Ολαντίπο πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 13 ματς από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας, έχοντας 13.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα, στατιστικά που δείχνουν ότι ακόμα δεν είχε βρεθεί στο επίπεδο που βρισκόταν προ τραυματισμού.