Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος: Στο Περιστέρι ο Ήφαιστος, με Ρέθυμνο η ΑΕΚ

Τρεις αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος: Στο Περιστέρι ο Ήφαιστος, με Ρέθυμνο η ΑΕΚ

Το Σάββατο 9/11 ξεκινούν τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με την διεξαγωγή τριών από τους τέσσερις αγώνες της φάσης.

Στις 17:00 ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, η έκπληξη του φετινού θεσμού που απέκλεισε κατά σειρά Πανιώνιο και Λάρισα, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο έναν ακόμα άθλο στην φετινή του ονειρική πορεία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, όπως τόνισε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, δεν θα επαναπαυτούν στην διαφορά δυναμικότητας.

Στις 18:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ με σκοπό να πάρει το αίμα της πίσω για την πρόσφατη τη ήττα της από τους Κρητικούς στην Basket League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του Κέντρικ Ρέι. Από την πλευρά της, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα παραταχθεί χωρίς άγχος με σκοπό να φανεί όσο πιο ανταγωνιαστική γίνεται.

Τέλος, η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνεται στις 20:00, όπου ο Ήφαιστος Λήμνου δοκιμάζεται στο Περιστέρι στον θεωρητικά πιο αμφίρροπο προημιτελικό της ημέρας. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ στο BCL, ενώ η ομάδα της Λήμνου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή 10/11 η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Προμηθέα Πατρών και Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος:

Σάββατο 9/11
17:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων - ΠΑΟΚ
18:00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο
20:00 Περιστέρι - Ήφαιστος Λήμνου

Κυριακή 10/11
17:15 Προμηθέας Πατρών - Παναθηναϊκός