Αποθέωση στο ΣΕΦ για παίκτες, Μπλατ και διοίκηση (vids, pics)

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την επαναστατική απόφαση να αποχωρήσει από το ΣΕΦ και ο κόσμος είναι στο πλευρό της.

Αποθέωση στο ΣΕΦ για παίκτες, Μπλατ και διοίκηση (vids, pics)

Η ιστορία ξεκίνησε από τη Δευτέρα όταν και η ΚΕΔ όρισε τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου. Από τότε υπήρξε δυσαρέσκεια στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» για τον ορισμό των τριών συγκεκριμένων διαιτητών.

Το πρωί της Τετάρτης και μερικές ώρες πριν το τζάμπολ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έστειλαν επιστολή στη FIBA με την οποία καλούσαν τα στελέχη της να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στον Ολυμπιακό γνώριζαν τι θα συνέβαινε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με τρία φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού σε 28 δευτερόλεπτα ξεκίνησε το παιχνίδι. Κάπου εκεί οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να φύγουν από το ΟΑΚΑ. Είχαν σκοπό αυτή τη φορά να βάλουν ένα τέλος σε όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στο μπάσκετ και στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Στην ανάπαυλα οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως δεν θα βγουν στο παρκέ να παίξουν το δεύτερο ημίχρονο. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Κάπως έτσι αποφασίστηκε οριστικά να μη βγει η ομάδα στο παρκέ να παίξει το δεύτερο ημίχρονο.

Μία απόφαση που θα έχει κυρώσεις για την ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν ενδιαφέρει και κανέναν στο μεγάλο λιμάνι. Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή με τις αντιδράσεις του έδειξε να είναι υπέρ της απόφασης του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν, μάλιστα και στο ΣΕΦ περιμένοντας την άφιξη της αποστολής από το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες κατά την άφιξη και τον Ντέιβιντ Μπλατ. Παράλληλα εξέφρασε και τη στήριξη του προς τη διοίκηση επισημαίνοντας πως όλοι είναι δίπλα τους.

Δείτε βίντεο από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ…