Πιτίνο: «Είμαι απογοητευμένος»

Ο Ρικ Πιτίνο πήρε θέση για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από την συνέχεια του ημιτελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

 Πιτίνο: «Είμαι απογοητευμένος»

Την δική του ερμηνεία έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο για την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της λήξης του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αμερικανός τεχνικός δήλωσε μετά την διακοπή.

Για τον αγώνα: «Παίξαμε την καλύτερη άμυνα στη σεζόν. Στην επίθεση πήραμε προβάδισμα από τα παιχνίδια μις - ματς».

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει: «Όχι, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είμαι απογοητευμένος. Αγαπάω το μπάσκετ, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Πήγαμε στον Ολυμπιακό και μας κέρδισαν καθαρά, ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται στο παρκέ. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στάλθηκε σήμερα. Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Έχω σεβασμό για τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, αλλά έχω απογοητευτεί. Δεν μου αρέσει που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε. Έχω σεβασμό στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά στα 42 χρόνια που προπονώ».

Τέλος σχολίασε:
«Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το μυαλό μας είναι εκεί. Έχουμε πολλά καλά μπροστά μας. Οι Έλληνες έχουν προοπτικές, ο Τόμας παίζει εξαιρετικά. Ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου έχουν αριθμούς που ανεβαίνουν συνεχώς και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».