Σταυρόπουλος: «Έχουμε αηδιάσει»

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την απόφαση να μη βγει η ομάδα του Πειραιά στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σταυρόπουλος: «Έχουμε αηδιάσει»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να μην βγει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να δώσει εντολή στην ομάδα να μη βγει στον αγωνιστικό χώρο. Οι άνθρωποι που είχαν συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μαρούσι επικοινώνησαν με τους αδερφούς Αγγελόπουλους κι έτσι αποφάσισαν να μην βγουν στο παρκέ.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στη Nova για την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τόνισε: «Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης, να μη συνεχίσει. Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, κάναμε προσπάθειες, αλλά αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει πολύ καιρό τώρα. Έπρεπε να έχουμε φύγει και πιο πριν στο παιχνίδι. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό», είπε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: «Αυτό εύχεται ο κ. Γιαννακόπουλος, αυτό εύχεται να φύγουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι».