Ημίχρονο με 13-5 φάουλ κατά των «ερυθρόλευκων»

Οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου έβαλαν την «σφραγίδα» τους στο πρώτο ημίχρονο,  με τα φάουλ να είναι 13-5 κατά του Ολυμπιακού. 

Ημίχρονο με  13-5 φάουλ κατά των «ερυθρόλευκων»

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται στο σκορ με 40-25. Την παράσταση, όμως, έχει κλέψει η διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης, με τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου να έχουν βάλει τη «σφραγίδα» τους στο ματς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τα φάουλ να είναι 13-5 κατά του Ολυμπιακού!

Παράλληλα ο ρέφερι Μάνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να τιμωρήσει τον Κώστα Παπανικολάου με τεχνική ποινή, όταν ο «ερυθρόλευκος» παίκτης διαμαρτυρήθηκε για την άμυνα του Παπαπέτρου.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πειραιώτες χρεώθηκαν με 3 φάουλ στα πρώτα 28 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ενώ ο Γιάνις Τίμα έφτασε στα 4 στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Παρακολουθήσαμε σφυρίγματα αστεία, όπως το ανύπαρκτο φάουλ του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος πάνω στον Κώστα Μήτογλου.

Παράλληλα, οι διαιτητές έχουν μία διαφορετική φιλοσοφία στα σφυρίγματα τους. Αφήνουν το σκληρό παιχνίδι στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και παράλληλα σφυρίζουν κάθε επαφή όταν αμύνεται ο Ολυμπιακός...