Παπαθεοδώρου : «Να παίξουμε τελικό μετά από 20 χρόνια»

Ο Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό (13/2) με την Κύμη. 

Παπαθεοδώρου : «Να παίξουμε τελικό μετά από 20 χρόνια»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Χαλκίδα από την Τρίτη (12/2) και συνεχίζει την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Κύμη. Το μόνο που σκέφτονται οι «ασπρόμαυροι» είναι η πρόκριση, προκειμένου να βρεθούν σε τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας ότι η αντίπαλος του είναι μια πειθαρχημένη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε : «Έχουμε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Έναν ημιτελικό Κυπέλλου, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Κύμη, που έχει πλέον ένα καλά διαμορφωμένο ρόστερ. Είναι μία ομάδα που έχει επίσης πειθαρχία στο παιχνίδι της και καλή καθοδήγηση», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε εν μέσω αρκετών προβλημάτων να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο και σκληρό ημιτελικό. Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας αύριο, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια».