Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έπεσε ο άσος στα στοιχήματα με τον ορισμό των διαιτητών!

Σε τρεις γνωστές στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού, άλλαξαν οι αποδόσεις του ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μετά τον ορισμό των διαιτητών. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έπεσε ο άσος στα στοιχήματα με τον ορισμό των διαιτητών!

Το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ πλησιάζει. «Πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ (13/2) με φόντο τον τελικό και την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Όπως συμβαίνει πάντα οι στοιχηματικές εταιρείες, ανακοινώνουν αποδόσεις των αγώνων αρκετές ημέρες πριν από τα γεγονότα. Όμως μετά από ορισμό των διαιτητών το μεσημέρι της Δευτέρας (11/2) οι αποδόσεις άλλαξαν.

Συγκεκριμένα, η νίκη του Παναθηναϊκού παιζόταν από 1, 50 μέχρι ένα 1, 57 ενώ το «διπλό» του Ολυμπιακού από 2, 28 μέχρι 2, 37. Πλέον, οι γνωστές εταιρείες του εξωτερικού έριξαν την απόδοση νίκης της ομάδας του Ρικ Πιτίνο και πλέον κυμαίνονται από 1,48 έως 1,31.

Ο Αναστόπουλος αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Ολυμπιακό για τις κατά καιρούς διαιτησίες του. Γνωστή είναι η έκφραση «σφαγή του αιώνα» που αναφέρεται στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ το 2010. (79-70).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναρωτιούνται πως γίνεται στα εννιά από τα δέκα ματς του Ολυμπιακού Σταδίου να ορίζεται διαιτητής ο Αναστόπουλος.