Σκέψεις Μπλατ να κατέβει στο ΟΑΚΑ με τον Γουέμπερ

Ενεργοποιείται άμεσα από τον Ντέιβιντ Μπλατ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπριάντε Γουέμπερ, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στο ΟΑΚΑ.

Σκέψεις Μπλατ να κατέβει στο ΟΑΚΑ με τον Γουέμπερ

Ο Ολυμπιακός δίνει σε δύο μέρες ένα σημαντικό αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού, αφού οι δύο ομάδες θα «μονομαχήσουν» για το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Ντέιβιντ Μπλατ, καταστρώνει τα πλάνα του για τον ημιτελικό και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε αυτά είναι και ο Μπριάντε Γουέμπερ.

Ο γκαρντ από την Αμερική προπονείται τις τελευταίες μέρες εντατικά στο ΣΕΦ προκειμένου να μπει άμεσα στην ομάδα, με τον Μπλατ να σκέφτεται να προχωρήσει στην αλλαγή που δικαιούται να κάνει και να τον δηλώσει για αυτό το ματς.

Ο Γουέμπερ λογικά θα πάρει τη θέση ενός εκ των Τουπάν και Τίμα, αφού θεωρείται απίθανο να βγουν εκτός 12αδας κάποιοι εκ των Λεντέι, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ και Γκος.

Έτσι, ο Μπλατ καλείται να αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός αποστολής, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί στην έδρα του «αιώνιου αντιπάλου» του με το νέο μετργραφικό του απόκτημα.