Παπαθεοδώρου: «Για να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό, πρέπει να παίξει 40 λεπτά σε πολύ υψηλό επίπεδο»
Όσα δήλωσε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Ηλίας Παπαθεοδώρου παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 91-67 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Δεν αρχίσαμε όπως θέλαμε το ματς από πλευράς ενέργειας και αμυντικής προσήλωσης. Κάναμε καλό δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, αλλά για να ανταγωνιστείς μια τέτοια ομάδα πρέπει να παίξεις 40 λεπτά σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα και εκεί θα εστιάσουμε πλέον. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Κρήτης για τη διοργάνωση για μια ακόμη χρονιά», ανέφερε.
Από τη σειρά του ο Τζόρνταν Κινγκ τόνισε:
«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, θέλουμε να βελτιωθούμε και έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας για το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή».