Μίλιτσιτς: «Νιώθω ντροπή»

Οργισμένος ο προπονητής του Άρη μετά τον αποκλεισμό από το Μαρούσι. 

Μίλιτσιτς: «Νιώθω ντροπή»

Ο Άρης αποκλείστηκε από το Μαρούσι σε ένα αποτέλεσμα-έκπληξη στο Final 8 του Κυπέλλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος και οργισμένος με την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας λόγο για ντροπή και έλλειψη νοοτροπίας σε παιχνίδι «do or die».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη:

«Ήταν ένα καταστροφικό παιχνίδι. Το ήθελαν πιο πολύ από μας και αυτό με πονά περισσότερο. Το είδαμε αυτό και απέναντι στην Κλουζ. Είμαι εκνευρισμένος και νιώθω ντροπή, γιατί είναι πνευματικό το πρόβλημα και όχι θέμα τακτικής. Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία, δεν είχαμε ώριμη προσέγγιση. Είμαι έξαλλος γιατί δεν φαίνεται να ξέρουμε τι χρειάζεται για να κερδίσεις ένα παιχνίδι do or die. Πρέπει να παίζεις με αξιοπρέπεια και μετά έχεις δικαίωμα να χάσεις. Όχι να περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο αντίπαλος. Είναι δεύτερη φορά που πάμε σε τέτοιο παιχνίδι και παρακολουθούμε τι κάνει ο αντίπαλος. Έχω πολλές σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι πως ντρέπομαι για την εικόνα μας σήμερα.

Δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε, παρακολουθούσαμε τους αντιπάλους μας και έτσι δεν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Βλέπαμε τον Κινγκ να σουτάρει συνέχεια ελεύθερος, δεν κάναμε φάουλ… Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι μεγαλύτερο. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Έχουμε βελτιωθεί από τη μέρα που ήρθα, είμαστε πλέον πέμπτοι στο πρωτάθλημα. Και θα βελτιωθούμε. Ακόμη και αν χάνουμε, θα δίνουμε ό,τι έχουμε. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα, έχει να κάνει με την επιθυμία, την καρδιά, τα κότσια και το μυαλό. Αν θες να παίξεις… παίξε στον παιδικό σταθμό. Εδώ είναι κάτι διαφορετικό».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110