Παντελάκης: «Με τον καινούργιο χρόνο θα είμαστε καλύτεροι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας απέναντι στον Πρωτέα Βούλας αφήνοντας υποσχέσεις για την νέα χρονιά.

Παντελάκης: «Με τον καινούργιο χρόνο θα είμαστε καλύτεροι»

Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 64-46 του Πρωτέα Βούλας εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε πως την νέα χρονιά η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κλείσαμε με ιδανικό τρόπο το 2018. Περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για μερικές ημέρες. Τα πήγαμε καλά απέναντι στον Πρωτέα και με τον καινούριο χρόνο πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Από την πλευρά της η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε: «Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι για το 2018 και θέλαμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση. Πήραμε τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο και με το νέο έτος ακόμα περισσότερες επιτυχίες και τίτλους για τον Ολυμπιακό».