Πετρούσεφ: «Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι! - Αυτό το Κύπελλο είναι για εσάς» (vid)

Οι δηλώσεις του Φίλιπ Πετρούσεφ στην κάμερα του OlympiacosBC TV για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

Πετρούσεφ: «Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι! - Αυτό το Κύπελλο είναι για εσάς» (vid)

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε στο OlympiacosBC TV για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του με τα «ερυθρόλευκα» μετά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε να έρθουν στο μέλλον πολλοί ακόμα.

«Ναι είναι ο πρώτος και εύχομαι να μην είναι ο τελευταίος! Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι! Είναι υπέροχο το συναίσθημα το να κερδίζεις τον τίτλο σε ένα ντέρμπι. Δεν μπορείς να ζητήσεις για τίποτα περισσότερο. Είναι υπέροχο!».

Ερωτηθείς αν η παρουσία των «πρασίνων» αποτελούσε εξτρά κίνητρο για εκείνον και τους συμπαίκτες του, απάντησε: «Φυσικά, κάθε φορά έχεις εξτρά κίνητρο. Ειδικά επειδή μας κέρδισαν την τελευταία φορά. Αυτή τη φορά πραγματικά θέλαμε να τους κερδίσουμε, να φέρουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας και να τους δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους: «Αυτό το Κύπελλο είναι για εσάς! Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα!».