Κατσίβελης: «Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Το σχόλιο του Δημήτρη Κατσίβελη από την συνέντευξη Τύπου του Άρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατσίβελης: «Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Για δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Δημήτρης Κατσίβελης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, που τόνισε την ευκαιρία που έχει ο Άρης να εκμεταλλευτεί τη διακοπή ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση. Ήταν ένα σκληρό ματς, μπήκε δυναμικά ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι, θέλαμε να βγάλουμε το πλάνο μας και να παίζουμε όπως ξέρουμε. Επιθετικά δεν ήμασταν τόσο καλοί και ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια τη νίκη.

Για τα σουτ: «Δεν υπήρχε πίεση, όταν έχεις την ευκαιρία όμως να πας στον τελικό παρά το ότι δεν είσαι το φαβορί, πας για τη νίκη. Έκανε καλή δουλειά ο Παναθηναϊκός αμυντικά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την Ευρώπη: «Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά να φέρουμε την ομάδα στη θέση αυτή. Να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή, να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».