Μήτογλου: «Δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ»

Για τον Ντίνο Μήτογλου το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάρει την πρόκριση.

Μήτογλου: «Δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε:

Για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ: «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που δεν θα έχει καμία σχέση με το προχθεσινό. Ξέρουμε ότι θα έρθει προετοιμασμένη. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει πολύ σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία μου στην Ελλάδα».

Για το αν είναι παγίδα το δεύτερο σερί παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, δεν μας παίρνει να την υποτιμήσουμε και θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Στα νοκ άουτ παιχνίδια το κλειδί είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει να αποδείξει κάτι: «Δεν πιστεύω πως έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Όλη η Ευρώπη ξέρει πλέον ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο καλή ομάδα είναι. Έχουμε χάσει το Σούπερ Καπ και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το Κύπελλο. Θεωρώ ότι πρέπει να παρουσιαστούμε με έξτρα κίνητρο, γιατί πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδια».

Για την κλήση στην Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα, χαίρομαι που θα δουλέψω με τον κόουτς Σπανούλη. Όμως αυτή τη στιγμή προέχει το Κύπελλο και εφόσον όλα πάνε καλά, θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να παίξουμε με την Εθνική ομάδα».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για εκείνον να πάρει έναν τίτλο μετά την επιστροφή του: «Δεν το βλέπω έτσι. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα, γιατί την πατήσαμε αρκετές φορές φέτος. Δεν υπάρχουν φαβορί. Θεωρώ πως δεν έχω να αποδείξω κάτι. Κοιτάζω να απολαμβάνω το μπάσκετ και θεωρώ πως όλοι κατάλαβαν την παρουσία μου από τη μέρα που έχω επιστρέψει».