«Μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ο Στάθης Νερατζάκης, βοηθός του Βετούλα στο τιμ του Κολοσσού Ρόδου μίλησε για το αυριανό (4/11) παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» ως μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας ο Νερατζάκης επεσήμανε ότι οι Ροδίτες είναι έτοιμοι για τον αγώνα της φάσης των «8» που θα αποτελέσει και δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου ήταν εξ αρχής μία σημαντική φετινή επιτυχία για την ομάδα μας. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η αξία του αντιπάλου μας είναι τεράστια και είναι ήδη γνωστή.

Το θετικό για εμάς είναι ότι η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, χωρίς τραυματισμούς και απουσίες. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, που είναι ο γρήγορος ρυθμός και τα ριμπάουντ.

Εμείς θα μπούμε να το χαρούμε, ενώ θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς, ως ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα».