Παπαθεοδώρου: «Δε θα υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο - Θεσμός των εκπλήξεων το Κύπελλο»

Το σχόλιο του Ηλία Παπαθεοδώρου για το Final 8  του Κυπέλλου που θα βρει τον Προμηθέα αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο.

Παπαθεοδώρου: «Δε θα υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο - Θεσμός των εκπλήξεων το Κύπελλο»

Ότι δε θα υποτιμήσει ο Προμηθέας τον Πανιώνιο δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε στο Final 8. Ήταν από τους αρχικούς μας στόχους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Πέρυσι η ομάδα δεν είχε τη δυνατότητα συμμετοχής, καθώς δεν ήταν μέσα στις οχτώ πρώτες της βαθμολογίας. Φέτος καταφέραμε σχετικά νωρίς και για εμάς ένα μεγάλο κέρδος. Το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων όπως γνωρίζετε αφενός, αφετέρου ο Πανιώνιος πέρυσι αντίστοιχα σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στους προημιτελικούς από τη Β’ Εθνική είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση, οπότε δεν έχουμε κανένα λόγο να υποτιμήσουμε μια ομάδα που έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή σε υψηλό επίπεδο, που έχει εν δυνάμει παίκτες της Α1 και είναι και μια ιστορική ομάδα.

Θα προετοιμαστούμε με τον τρόπο που απαιτείται ένα Final 8. Είναι πρόκληση για εμάς μεγάλη το παιχνίδι και θέλουμε να νικήσουμε για να προχωρήσουμε στον ημιτελικό. Να συγχαρώ την ΕΟΚ για την όμορφη σημερινή εκδήλωση και για την ιδέα ο τελικός των Γυναικών να γίνει παράλληλα με αυτόν των Ανδρών, Κάθε τέτοια ενέργεια βοηθά στην ανάπτυξη και στην καλλιέργεια του κόσμου ότι το μπάσκετ είναι ενιαίο και μπορεί να οδηγηθεί ξανά σε μεγάλες επιτυχίες».

Ο αρχηγός του Προμηθέα, Άντονι Κάουαν, τόνισε: «Πέρυσι δεν τα καταφέραμε και σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη διοργάνωση. Υπάρχει πολύ ταλέντο στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».