Ζούρος για ΑΕΚ: «Πάμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Το σχόλιο του Ηλία Ζούρου για την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ζούρος για ΑΕΚ: «Πάμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ότι η ΑΕΚ έχει στόχο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή για το μπάσκετ, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στο Ηράκλειο που φιλοξενεί πάντα μεγάλες διοργανώσεις.

Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς στο τέλος του τουρνουά γιατί οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν σε υψηλό επίπεδο και σημαντικά παιχνίδια. Μακάρι να φέρουμε το μπάσκετ ξανά ψηλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Κάποιοι αντίπαλοι μπορεί να είναι σε καλύτερες στιγμές, αλλά στο Κύπελλο μπαίνεις για να κερδίσεις. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά και να προχωρήσουμε».

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, εκπροσωπώντας τους παίκτες της ΑΕΚ, είπε: «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αλλά εμείς θα μείνουμε στο δικό μας κομμάτι, θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο. Όποιος κερδίσει περνάει, θα κριθεί σε σαράντα λεπτά και θα κάνουμε το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε τη νίκη».