Τακιανός: «Προετοιμασμένοι αγωνιστικά και πνευματικά για τον Άρη»

Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος παραχώρησε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Φώτης Τακιανός.

Τακιανός: «Προετοιμασμένοι αγωνιστικά και πνευματικά για τον Άρη»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος τον Άρης με το Φώτη Τακιανό να στέκεται στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη Basket League, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να μπει πιο καλά προετοιμασμένη στο ματς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν κάτι ξεχωριστό. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων. Κάτι το οποίο τόσα χρόνια το αποφεύγαμε. Ευχή μου να διεξαχθεί ένα τουρνουά ανταγωνιστικό και χωρίς παρατράγουδα.

Παίζουμε με τον Άρη και η συγκυρία είναι ότι παίξαμε ξανά χθες για το πρωτάθλημα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν δημιουργεί κάτι το ξεχωριστό. Οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές. Ο χαρακτήρας των νοκ-άουτ παιχνιδιών κάνει ιδιαίτερο το παιχνίδι του Κυπέλλου. Θέλουμε να μπούμε με καλύτερη εμπειρία από χθες, καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο».