Λυκογιάννης: «Πήγαμε καλά»

Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Χολαργού στο ΣΕΦ, παρά το γεγονός πως έχασε η ομάδα του. Το σχόλιο του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. 

Λυκογιάννης: «Πήγαμε καλά»

Ο προπονητής του Χολαργού Άρης Λυκογιάννης είπε στη συνέντευξη Τύπου. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Για εμάς και τα δυο παιχνίδια απαιτούν μια συγκεκριμένη διαχείριση καταστάσεων.

Είμαστε με πολλούς τραυματίες και τηρουμένων των αναλογιών πήγαμε καλά το ματς. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν λίγο παραπάνω. Γενικότερα μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής.

Είδαμε κάποια σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει αφού είχαμε απουσίες. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον αγώνα πρωταθλήματος». Για τους τραυματίες ο κόουτς του Χολαργού υπογράμμισε «σίγουρα ο Ντόρσεϊ δεν θα παίξει την Κυριακή και θα δώσει μάχη να προλάβει τον αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο Χόκινς δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό, τον προφυλάξαμε εάν είναι καλύτερα ίσως παίξει την Κυριακή να βρει ρυθμό για τα άλλα ματς που ακολουθούν και είναι σημαντικά για εμάς».

Γιάνκοβιτς: «Αντιμετωπίσαμε το ματς σοβαρά»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους νεοφώτιστους, είπε για την προσπάθεια του Χολαργού «προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Δεν το παρατήσαμε, όπως άλλωστε το ζήτησε ο προπονητής και θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και την Κυριακή. Είναι ωραίο να παίζεις back to back παιχνίδια. Σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις με σπουδαίους αθλητές. Κάθε παίκτης το θέλει αυτό. Από κει και πέρα, θα ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου το γιατί ήλθα στον Χολαργό. Μου αρέσει να παίζω με μεγάλες ομάδες. Κάθε παιδί θέλει να ανταγωνίζεται τους καλύτερους και για μένα είναι μεγάλη χαρά να παίζω σε αυτό το γήπεδο».