Ολυμπιακός: Χολαργός και στο βάθος... προημιτελικά

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Χολαργό με στόχο τη νίκη - πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (4/10, 18:00). Αναλυτικά τα αποτελέσματα των «16» και τα ζευγάρια των «8»

Ολυμπιακός: Χολαργός και στο βάθος... προημιτελικά

Ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα το ντεμπούτο στις επίσημες υποχρεώσεις της χρονιάς κόντρα στον Χολαργό στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος και είναι φυσικά το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου βρίσκονται ήδη οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Περιστέρι, Κύμη και Κολοσσός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντέιβιντ Μπλατ υπολογίζει κανονικά στη συμμετοχή των Βασίλη Σπανούλη και Αξέλ Τουπάν, αφού αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Φυσικά ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Κώστα Παπανικολάου.

Όσον αφορά στον Χολαργό, η νεοφώτιστη ομάδα του Άρη Λυκογιάννη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, οι Νταρίν Ντόρσεϊ (διάστρεμμα), Γρηγόρη Ραλλάτο (διάστρεμμα), Τζαβόντε Χόκινς (τράβηγμα στον προσαγωγό) και Τέντι Οκερεαφόρ (πρόβλημα στον αστράγαλο) θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση.

Σημειώνεται ότι ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Κολοσσό.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από ελεύθερο κανάλι.

Φάση των 16 - Αποτελέσματα:

Ρέθυμνο - Κύμη 61-69

Παγκράτι - Παναθηναϊκός 66-100

Προμηθέας - Άρης 86-65

Περιστέρι - Ήφαιστος 91-81

Κολοσσός - Λαύριο 80-72

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 81-69

Διαγόρας - ΑΕΚ 54-76

Ολυμπιακός - Χολαργός (4/10 στις 18:00)

Προημιτελικά - Τα ζευγάρια:

Κύμη - Περιστέρι

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Προμηθέας - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός/Χολαργός - Κολοσσός

* Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2018