O Xολαργός στο ΣΕΦ με απουσίες

Με αρκετές απουσίες θα έρθει στο ΣΕΦ ο Χολαργός για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός οι Ντόρσεϊ, Ραλλάτος και Χόκινς.

 O Xολαργός στο ΣΕΦ με απουσίες

Ο Χολαργός, ο οποίος φέτος ανέβηκε στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (18:00) στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνιστεί στον Πειραιά έχοντας αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Ντάριν Ντόρσεϊ (έχει διάστρεμμα), ο Γιαβόντε Χόκινς (τράβηγμα στον προσαγγό) και Γρηγόρης Ραλλάτος (διάστρεμμα). Πρόβλημα έχει και ο Τέντι Οκερεαφόρ (αστράγαλο), αλλά το πιθανότερο είναι πως θα παίξει.

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε τα εξής για την αναμέτρηση: "το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ματς προετοιμασίας, όπου θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και παράλληλα να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα που θα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια των υποχρεώσεων μας».