Βετούλας: "Νίκη που χτίζει χαρακτήρα"

Ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε το Λαύριο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ευχαριστημένος και τόνισε πως οι παίκτες του δείχνουν χαρακτήρα ενόψει της συνέχειας. 

Βετούλας: "Νίκη που χτίζει χαρακτήρα"

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Νίκος Βετούλας, σχολίασε τα εξής για τη νίκη πρόκριση της ομάδας του επί του Λαυρίου: «Θεωρώ ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, το πρώτο επίσημο της χρονιάς. Δεδομένο ότι για τους δυο μας ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, οι βλέψεις για κάτι παραπάνω δεν είναι τόσο ευοίωνες. Για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα και είχαμε διάρκεια. Στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν ξεκινήσαμε καλά.

Το Λαύριο μπήκε δυνατά, μας ανάγκασε σε λάθος επιλογές και πέρασε μπροστά στο σκορ. Από την στιγμή που ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι, από ‘κει και πέρα επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και αμυντικά και επιθετικά.

Πήραμε τη νίκη που είναι θετικό, γιατί η ομάδα χτίζει ψυχολογία και αυτό είναι σημαντικό για την έναρξη του πρωταθλήματος, που αυτός είναι ο στόχος μας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή τύχη στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος».