Καπογιάννη: «Στον τελικό να παλέψουμε ακόμα πιο πολύ»

Οι δηλώσεις προπονητών και αθλητριών μετά τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Καπογιάννη: «Στον τελικό να παλέψουμε ακόμα πιο πολύ»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι δηλώσεις των προπονητών και των αθλητριών των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 81-62: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «πράσινες»

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια Παναθηναϊκού): «Διαθέτουμε πιο ποιοτικό ρόστερ και είχαμε κερδίσει τον αντίπαλό μας δύο φορές φέτος για το πρωτάθλημα. Θέλω να πω βέβαια ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει μια πολλή καλή προσπάθεια και το στυλ παιχνιδιού του δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Η δική μας η ομάδα είναι φύσει και θέσει αμυντική και πιστεύω ότι κάνουμε καλή δουλειά στο να τους βγάζουμε εκτός. Φυσικά υπάρχουν και φάσεις που δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Στην επίθεσή μας, έχουμε πλουραλισμό και παίκτριες που μπορούν να σκοράρουν, το αποδείξαμε και σήμερα παρά την απουσία της Ριντ. Είμαστε χαρούμενες που προκριθήκαμε και στον τελικό πρέπει να παλέψουμε ακόμα πιο πολύ».

Κατερίνα Σωτηρίου (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκε δυνατά στο παρκέ και ήθελε να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί. Δίκαια βρέθηκε στο Final 4 και θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια βέβαια και στην ομάδα μας που έκανε ένα σπουδαίο αγώνα, χάσαμε βέβαια και κάποια ελεύθερα σουτ τα οποία αν έμπαιναν θα είχαν διευρύνει τη διαφορά. Είναι πολύ σπουδαίο που πήγαμε στον τελικό. Μας αξίζει, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να περιμένουμε τον αγώνα της Κυριακής, καθώς θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Έχω χρόνια να κατακτήσω έναν τίτλο και θα ήθελα να συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένη… Όλα βέβαια αυτά τα συναισθήματα πρέπει να περιμένουν ως την Κυριακή».

Τζον Μαργαρίτης (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, αγωνίστηκε δυνατά και αυτό έπαιξε έναν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και αν λέγαμε ότι έφταιγε κάτι άλλο εκτός του ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, θα είναι ψέμα. Κέρδισε επειδή έπαιξε καλύτερα».

Κατερίνα Μαρίνη (αθλήτρια ΠΑΣ Γιάννινα): «Καταρχήν να πω ότι ήταν μια υπέροχη χρονιά για την ομάδα μου, καθώς φτάσαμε στο Final 4 του Κυπέλλου πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ήταν δύσκολο. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δεν έχουμε το βάθος στον πάγκο μας όπως ο Παναθηναϊκός. Τα καλύτερα για μας έρχονται».