Αγγελόπουλοι: «Απολαυστικό να ακούμε το "μέχρι τέλους" από τον κόσμο»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του Ολυμπιακού με το Περιστέρι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ο κόσμος τραγουδάει το «μέχρι τέλους».

Αγγελόπουλοι: «Απολαυστικό να ακούμε το "μέχρι τέλους" από τον κόσμο»

Το «μέχρι τέλους» έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού και σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όλα όσα είπαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι. Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο top επίπεδο. Είναι απολαυστικό όταν ακούμε το μέχρι τέλους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν. Σε αυτό το γήπεδο πέρυσι έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, τη θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Για τον λόγο, που το «μέχρι τέλους» έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών: «Έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το "μέχρι τέλους" είναι στάση ζωής. Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους».