Ολυμπιακός: Με τα κιάλια πλέον τον βλέπουν στην Ελλάδα!

Αυτός ο Ολυμπιακός, είναι φανερό ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Με τα κιάλια πλέον τον βλέπουν στην Ελλάδα!

Δια περιπάτου ο Ολυμπιακός νίκησε 85-57 το Περιστέρι και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 11η φορά στην ιστορία του! Όσοι περίμεναν μάχη στα Δυο Αοράκια (έστω μέχρι ενός σημείου) διαψεύστηκαν, αφού το Περιστέρι δεν μπόρεσε να επαναλάβει την εμφάνισή του στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος και έχασε ουσιαστικά με κατεβασμένα τα χέρια.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο Ολυμπιακός δεν παίζεται στην Ελλάδα. Έχει ξεφύγει πάρα πολύ από τους αντιπάλους του, ακόμη και απ΄ αυτόν τον Παναθηναϊκό. Για τους φίλους του μπάσκετ, χάνεται το ενδιαφέρον, αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά δεν φταίει σ΄ αυτό ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι και το απολαμβάνουν!

Ο τέταρτος σερί τίτλος εντός συνόρων ήρθε έτσι για τους «ερυθρόλευκους». Και πλέον, η προσοχή στρέφεται στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το άλμα και να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Δεν είναι ψέμα ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός μάλλον παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και είναι στο χέρι του να τα καταφέρει. Κανείς αντίπαλος δεν τον φοβίζει και η αρμάδα του Μπαρτζώκα μπορεί να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Σίγουρα υπάρχει δρόμος ακόμη, τίποτα δεν έχει κριθεί. Κι άλλες ομάδες πήγαιναν …τρένο και στο φινάλε …εκτροχιάστηκαν. Γι΄ αυτό και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι προσγειωμένοι. Μέχρι τώρα, πάντως, έχουν τη σωστή νοοτροπία οι «ερυθρόλευκοι», που είναι άλλο ένα μυστικό για τα αποτελέσματα που φέρνει αυτή η ομάδα.

Έχει φανεί άλλωστε ότι όποτε πάνε να …ψηλώσουν, δεν τους βγαίνει σε καλό. Σεμνά και ταπεινά έτσι o Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του, την αναρρίχησή του προς την κορυφή του μπασκετικού Έβερεστ!