Ολυμπιακός: Το ντέρμπι ήταν στο... βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμη ντέρμπι στο μπάσκετ και η κυριαρχία του είναι πασιφανής

Ολυμπιακός: Το ντέρμπι ήταν στο... βόλεϊ

Πότε αλήθεια θα κερδίσει τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός; Οέο; Για 11ο συνεχόμενο ντέρμπι η κατάληξη ήταν ίδια, με τον Ολυμπιακό θριαμβευτή ξανά! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να χάσουν από τον ΠΑΟ από τον Νοέμβριο του 2021! Ξεκάθαρο αφεντικό πλέον ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του λούζερ, χωρίς όμως επιτυχία ως τώρα.

Το είχε νιώσει στο πετσί του αυτό και ο Ολυμπιακός (ποτέ βέβαια δεν έχασε τόσα μαζεμένα παιχνίδια, ακόμη και στα χειρότερά του) αλλά τώρα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία και η κυριαρχία του είναι πασιφανής. Το παραδέχτηκε τις προάλλες και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανώτεροι και κερδίζουν καθαρά με την αξία τους. Γι΄ αυτό και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι υπερήφανος γι΄ αυτήν την ομάδα.

Αγωνιστικά, οι Πειραιώτες έδωσαν κάποιο σασπένς στο ματς με την εικόνα τους στο α’ μέρος. Μόλις ωστόσο πήραν μπρος οι μηχανές, χάθηκε κάθε ίχνος αγωνίας! Οι παίκτες του Μπαρτζώκα μπήκαν αφιονισμένοι στο β’ μέρος και με απανωτά τρίποντα έριξαν στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, ο Ολυμπιακός πάει για το 11ο Κύπελλο της ιστορίας του και δεύτερο συνεχόμενο. Απέναντί του στον τελικό το Περιστέρι του Σπανούλη. Οι «κυανοκίτρινοι» έγραψαν ιστορία, αποκλείοντας την ΑΕΚ, και θα προσπαθήσουν να κάνουν το «μπαμ». Πρώτα απ΄ όλα θα ευχαριστηθούν την παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, αλλά όταν έχεις να κάνεις με τον Σπανούλη, ξέρεις πως έχεις να κάνεις με έναν γεννημένο νικητή. Γι΄ αυτό και στον Ολυμπιακό πρέπει να έχουν τα μάτια τους εκατό.

ΥΓ. Μπράβο στον Παπανικολάου για τις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό. Έδειξε το ήθος του για άλλη μια φορά.

ΥΓ2. Το ντέρμπι απόψε ήταν στο ...βόλεϊ. Εκεί, ναι, είχαμε μάχη μέχρι το τέλος.