Ράντονιτς: «Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει όπως ήθελε»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ράντονιτς: «Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει όπως ήθελε»

Το κακό τρίτο δεκάλεπτο αποδείχτηκε καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε σε αυτό το σημείο τονίζοντας πως το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν καθοριστικό.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Η εκκίνηση της τρίτης περιόδου ήταν κακή. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα και το έλεγξε. Η εκκίνηση της τρίτης περιόδου ήταν το κλειδί του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, έβαλε πολλά σουτ, που δεν έβαζε στο πρώτο μέρος. Πήρε γρήγορα το προβάδισμα και το μομέντουμ. Αυτό άλλαξε τα πάντα.

Έγιναν πάρα πολλά αμυντικά και επιθετικά λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο. Χάσαμε τελείως τον έλεγχο και γι αυτό χάσαμε τον αγώνα. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει, όπως ήθελε», ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, ομαδικά. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση τους εαυτούς μας. Είναι μια περίεργη χρονιά για μας. Ήταν μια ευκαιρία τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα. Το κάναμε για είκοσι λεπτά. Όπως είναι φυσιολογικό, αν παίζεις μόνο για είκοσι λεπτά, θα το πληρώσεις. Όπως κι έγινε».

Για τις έντεκα σερί ήττες από τον Ολυμπιακό: «Όλη η ομάδα σχεδόν έχει αλλάξει από πέρσι. Δεν υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται κάτι τέτοιο (για το σερί). Δεν πιστεύω ότι επηρεάζει. Προσωπική γνώμη, δεν θεωρώ ότι επηρεάζει κάπου όλο αυτό».