Παναθηναϊκός: Εκτός ο Τόμας, μέσα ο Γουόλτερς για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Ματ Τόμας «κόπηκε» από την λίστα του Παναθηναϊκού, για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά την αγκωνιά που δέχθηκε, με τον Ντέρικ Γουίλιαμς να παίρνει την θέση του.

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Τόμας, μέσα ο Γουόλτερς για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Οριστικοποιήθηκε η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται στην αποστολή για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των πρασίνων με τον Κολοσσό Ρόδου, αποφάσισε πως ο παίκτης που πρέπει να κοπεί από την διοργάνωση είναι ο Ματ Τόμας.

Μετά την απόφαση του Άντριου Άντριους να μην δεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού -του πρότειναν να τον εξοφλήσουν έως και το τελευταίο ευρώ- ένας εκ των Τόμας και Γουίλιαμς έπρεπε να κοπεί.

Ο «κλήρος» έπεσε στον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπρωρείται από το χτυπημα που είχε δεχθεί στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας την περασμένη Δευτέρα (13/2).

Κάπως έτσι, ο Νέιτ Γουόλτερς επέστρεψε στην εξάδα του ρόστερ του τριφυλλιού μαζί με τους Πάρις Λι, Ντέρικ Γουίλιαμς, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον και Αρτούρας Γκουντάιτις.