Σπανούλης: «Να ευχαριστηθεί ο κόσμος το Final 8»

Το Περιστέρι δεν έχει πίεση στο Final 8 όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: «Να ευχαριστηθεί ο κόσμος το Final 8»

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 είπε πως αυτό το τουρνουά πρέπει να γίνει θεσμός και στην χώρα μας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Final 8:

«Για μένα είναι πολύ όμορφο που διοργανώνεται Final 8 στην Ελλάδα. Είναι το λογικό, εδώ στην Ελλάδα το θεωρούμε τρελό. Έτσι έπρεπε να γίνει και να γίνει θεσμός. Να λειτουργήσουμε σε ευρωπαϊκά δεδομένα και όχι να είμαστε τόσο κολλημένοι με πράγματα που θεωρούνται λογικά στην Ευρώπη. Είναι πρώτος τίτλος της χρονιάς. Εμείς δεν έχουμε καμία πίεση. Θέλουμε ο κόσμος να ευχαριστηθεί το τουρνουά και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε:

«Θα είναι μια γιορτή και όλοι μας χαιρετίζουμε αυτή τη μορφή. Εμείς θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Οι ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη και πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι αρχικά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να χαρεί αυτό το τετραήμερο. Είναι μια γιορτή. Όταν φτάνεις τελικό και δεν κερδίζεις είναι κάτι άσχημο, όλοι έχουν βλέψεις για το τρόπαιο, για εμάς όμως είναι πολύ μακριά. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης».