Sold out στις Courtside Seats για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε πως μετά τις θέσεις VIP εξαντλήθηκαν και οι Courtside Seats ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Sold out στις Courtside Seats για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως έγινε sold out και στις Courtside Seats ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο. Πρώτα είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια στις θέσεις VIP.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

Sold Out σε μία ακόμη κατηγορία εισιτηρίων έγινε στο Κύπελλο ΟΠΑΠ F8! Τα εισιτήρια Platinum 1 και Platinum 2 εξαντλήθηκαν, που αφορούν τις Courtside Seats!

Η πρώτη κατηγορία εισιτηρίων που είχε εξαντληθεί ήταν η Gold, που αφορά τις θέσεις VIP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια. Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τη δική σας θέση ΕΔΩ.

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ F8 θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς σε μια διοργάνωση γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ θα διεκδικήσουν οι επτά πρώτες ομάδες της κατάταξης στο τέλος του Α’ Γύρου της Basket League (AEK, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Περιστέρι) και ο Πανιώνιος που κατέκτησε το UNICEF Trophy.