Final 8 Κυπέλλου: Η κλήρωση για τη θέση του Πανιωνίου

Την Πέμπτη 12/1 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη θέση που θα λάβει ο Πανιώνιος στις αρχικές διασταυρώσεις του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Final 8 Κυπέλλου: Η κλήρωση για τη θέση του Πανιωνίου

Για την Πέμπτη (12/1) ορίστηκε η κλήρωση για τη θέση του Πανιωνίου στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα καθορίσει τις διασταυρώσεις των ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος πήρε το εισιτήριο κατακτώντας το Unicef Trophy, ενώ την 8αδα συμπληρώνουν οι πρώτες 7 ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League.

Ο Πανιώνιος μπορεί να κληρωθεί από τη θέση 1 έως 8, μετακινώντας μία ομάδα κάτω από τη θέση που θα κληρωθεί. Εάν κληρωθεί στην 8η θέση, η κατάταξη θα μείνει ως έχει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Την Πέμπτη 12/1 θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη Δ’ φάση του κυπέλλου ανδρών και συγκεκριμένα όπως προβλέπεται από την προκήρυξη για τη θέση που θα καταλάβει η ομάδα που κατέκτησε το UNICEF Trophy, δηλαδή ο Πανιώνιος.

Η θέση που θα καταλάβει, θα μετακινήσει προς τα κάτω τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ εξυπακούεται ότι δεν αλλοιώνεται η σειρά κατάταξης των ομάδων της basket league εφόσον ο Πανιώνιος λάβει τον αριθμό 8.»