Final Four: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν

Στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης ξεκινά έπειτα από 18 χρόνια το Final Four του Κυπέλλου. Στις 17.00 Προμηθέας - Παναθηναϊκός και στις 20.00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ. 

Final Four: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν

Το Final Four του Κυπέλλου επιστρέφει στο μπάσκετ έπειτα από 18 χρόνια. Μετά τo τελευταίο, το οποίο διεξήχθη στη Λαμία τον Φεβρουάριο του 2004 με τη συμμετοχή των Άρη, Ολυμπιακού, Περιστερίου και Απόλλωνα, ο Άρης πήρε τη νίκη με 73-70 σε ένα ματς που «αμαυρώθηκε» από μια διακοπή περίπου 2,5 ωρών.

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών (17.00) και λίγες ώρες μετά ο Ολυμπιακός που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο, 11 χρόνια μετά, καλείται να κάμψει το εμπόδιο της ΑΕΚ

Φέτος Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε μια διοργάνωση που έχει πολλές… φιλοδοξίες. Θυμίζουμε πως στο γήπεδο θα δώσουν το «παρών» 2.000 φίλοι του αθλήματος.

Αυστηρούς και πολλαπλούς ελέγχους, σωματικούς, σε πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτοπροσωπίας, θα γίνονται κατά την προσέλευση του κοινού στους σημερινούς ημιτελικούς. Η διοργάνωση άλλωστε είναι ένα μεγάλο τεστ για όλους ενόψει των επόμενων διοργανώσεων…