Μαυροειδής: «Έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε μάθει να παίζουμε με αυτά»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε πως η ΑΕΚ έχει τα προβλήματά της αλλά έχει μάθει να παίζει με αυτά. 

Μαυροειδής: «Έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε μάθει να παίζουμε με αυτά»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο, σε μια πόλη που πήραμε δυο Κύπελλα και θα θέλαμε να τριτώσει. Έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε μάθει να παίζουμε με τα προβλήματά μας. Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα. Ο αντίπαλός μας είναι μια τοπ ομάδα της Euroleague. Δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά, το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Πέρασαν 18 χρόνια για να γίνει Final Four, ήμασταν τότε μαζί με τον Πρίντεζη. Μακάρι στο μέλλον να γίνει και Final Eight. Υγεία και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστηθεί».

Για το αν οι δύο τίτλοι που έχει πάρει στην Κρήτη: «Είναι ξεχωριστά Κύπελλα για εμένα. Πήρα δύο Κύπελλα στον τόπο της καταγωγής μου. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα. Μακάρι να τριτώσει το καλό. Μακάρι να μου δώσει δύναμη η πατρίδα».

Για το αν το κύπελλο είναι ικανό να σώσει τη σεζόν για την ΑΕΚ: «Ένας τίτλος δεν λέει κάτι για την ΑΕΚ για να σώσει τη χρονιά της. Ο στόχος της ομάδας ήταν να μπει στο νέο γήπεδο και να δημιουργήσει ένα νέο ρόστερ. Κανένα Κύπελλο ή κανένα τρόπαιο δεν σώζει τη χρονιά της ΑΕΚ».