Νεραντζάκης: «Υπομονή και αφοσίωση για την πρόκριση»

Τους τομείς στους οποίους ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Προμηθέα, τόνισε ο βοηθός του Άρη Λυκογιάννη, Στάθης Νεραντζάκης, ανήμερα του προημιτελικού (5/2).

Νεραντζάκης: «Υπομονή και αφοσίωση για την πρόκριση»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ενόψει του προημιτελικού απέναντι στο Προμηθέα για το τελευταίο «εισιτήριο» στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς, που έχουν ήδη αναχωρήσει για τη Πάτρα, καλούνται να κερδίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Ηλία Ζούρου φαίνεται να έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του βοηθού του Άρη Λυκογιάννη, Στάθη Νεραρτζάκη, ο «Δικέφαλος» μπορεί να φύγει με το «διπλό» αρκεί να δώσει προσοχή σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Στη διάρκεια της σεζόν χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο τέλος, οπότε η εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στο Λαύριο και με τον τρόπο που ήρθε, τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας και πάλι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είναι κάτι διαφορετικό.

Είναι άλλο πράγμα το Κύπελλο, είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, οπότε είναι σαν τελικός αυτό το παιχνίδι για μας. Είναι θετικό που δεν έχουμε προβλήματα και απουσίες, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για την ενσωμάτωση του Phil Greene και πιστεύουμε ότι προσαρμόστηκε και θα ανταποκριθεί.

Είναι δεδομένη η ποιότητα του Προμηθέα, αλλά έχουμε κάνει τα πλάνα μας, χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση και στις δύο πλευρές του παρκέ για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».