Βεζένκοφ: «Μπορεί να κλείσουν πάλι τα γήπεδα, εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού, μίλησε για το ματς που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και το πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για την ομάδα του Πειραιά

Βεζένκοφ: «Μπορεί να κλείσουν πάλι τα γήπεδα, εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Στην αναμέτρηση που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ιωνικού.

Ο άσος της ομάδας του Πειραιά έκανε λόγο για ένα ρόστερ ταλαντούχο και πληγωμένο αλλά ξεκαθάρισε πως στόχος όλων στον Ολυμπιακό είναι το εντός έδρας αήττητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:

Για το ματς με τον Ιωνικό:

«Σίγουρα δεν παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είναι πολλοί οι 85π. που δεχθήκαμε. Δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες. Περάσαμε στο Final Four και προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι άμυνες δεν ήταν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά βάλαμε 110π. χωρίς τους δύο δημιουργούς μας. Ο Λούντζης έκανε εξαιρετική δουλειά. Κάναμε προσπάθεια, το σημαντικό είναι η νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια υπερταλαντούχα και πληγωμένη ομάδα. Έρχεται εδώ για να κερδίσει. Στην Μόσχα με εξαίρεση 10-12 λεπτά είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας. Είμαστε σίγουροι για το sold out, θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο, μπορεί να κλείσουν πάλι τα γήπεδα. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».