ΕΟΚ: Ανέβαλε τον αγώνα Κυπέλλου Προμηθέας Πάτρας - ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε η συνάντηση της 27ης Δεκεμβρίου ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανδρών μπάσκετ, καθώς η ΕΟΚ έκρινε ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει εξαιτίας των δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν προκύψει στους Θεσσαλονικείς.

ΕΟΚ: Ανέβαλε τον αγώνα Κυπέλλου Προμηθέας Πάτρας - ΠΑΟΚ

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στον ΠΑΟΚ καθιστούν αδύνατη προς το παρόν τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανδρών.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία γνωστοποίησε σήμερα (20/12) την αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν να γίνει στις 27 Δεκεμβρίου για τον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ τονίζει συγκεκριμένα:

«Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 σε αθλητές του ΠΑΟΚ ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας - ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για τις 27/12/2021 για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, αναβάλλεται».

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η ομοσπονδία θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού ανάμεσα στους Αχαιούς και στον «Δικέφαλο του Βορρά».