Τούρτα έκπληξη σε Λαρεντζάκη: «Eίμαι πολύ χαρούμενος, δώρο μου η νίκη» (vid)

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε γενέθλια και έγινε 28 ετών - Η τούρτα έκπληξη στα αποδυτήρια - Το σχόλιό του για τη νίκη πρόκριση επί του Ηρακλή.

Τούρτα έκπληξη σε Λαρεντζάκη: «Eίμαι πολύ χαρούμενος, δώρο μου η νίκη» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε μία έκπληξη. Τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του με μια τούρτα! «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Μέσα στην ομάδα περνάμε πολύ καλά! Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και χημεία! Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και το δώρο μου ήταν η νίκη».

Από την πλευρά του, ο εορτάζων, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τόνισε: «Κάναμε καλή εμφάνιση. Παίξαμε καθόλη σε όλο τον αγώνα καλή άμυνα, ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς και δείξαμε καλά στοιχεία. Σίγουρα κάναμε και λάθη, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Σε γενικές γραμμές, όμως, από ότι κατάλαβα και από τα λεγόμενα του κόουτς έμεινε ευχαριστημένος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας και του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Από το σημερινό ματς κρατάω σίγουρα την άμυνα, τη διάθεση και την ενέργεια που δείξαμε και εννοείται τη νίκη».

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπασκόνια (01/10) στο ΣΕΦ, είπε: «Σίγουρα η Ευρωλίγκα είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα έως τώρα παιχνίδια. Στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ υψηλό το επίπεδο, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100/100 προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η νίκη. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες».